Feriha Öpçin Koleji Öğrencileri Uzayı 8d Sinema Sistemiyle Öğrendi

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Toros Feriha Öpçin Koleji, öğrencilerine uzayı 8D sinema sistemiyle öğretti. Okulda kurulan 'Bilimevi Planetaryum(gezegenevi) çadırında öğrenciler, 8D sinema teknolojisi ile uzay...

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Toros Feriha Öpçin Koleji, öğrencilerine uzayı 8D sinema sistemiyle öğretti.

Okulda kurulan 'Bilimevi Planetaryum(gezegenevi) çadırında öğrenciler, 8D sinema teknolojisi ile uzay aleminin bilinmeyen yerlerine yolculuk yaparak hem eğlendi hem de öğrendi. Öğrenciler, astronomi ile uzay aleminin bilinmeyen yönlerinin yanı sıra güneş ve gezegen sistemi hakkında bilgilendi. 20’şer dakikalık gösterimlerde ayrıca güneş tutulması, insan vücudunun nasıl bir makine olduğu, yerkürede yaşamış olan dinazorlar ve satürne yolculuk gibi konular yer aldı.

Söz konusu etkinliğin derslere ilgiyi artırdığını belirten okul müdür yardımcısı Sait Aydın, "Böylece çocukların ufku genişliyor. Öğrenciler, bu etkinliklerle dersleri daha iyi anlıyor. Bundan sonra derslerle bağlantılı, bilgilendirici ve yorum yeteneğini arttırıcı etkinliklere devam edeceğiz." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri