Feridun Bugeker Vefat Etti

Milli takımın ve Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Feridun Bugeker vefat etti. Bugeker'in cenazesinin yarın Levent Camii'nden öğle namazına müteakiben kılıncak cenaze namazının ardından Feriköy Aile Kabristanı'nda toprağa verileceği belirtildi.Feridun

Milli takımın ve Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Feridun Bugeker vefat etti. Bugeker'in cenazesinin yarın Levent Camii'nden öğle namazına müteakiben kılıncak cenaze namazının ardından Feriköy Aile Kabristanı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Feridun Bugeker'in vefatıyla ilgi olarak Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nden başsağlığı ve taziye mesajı yayımlandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, 'Feridun Bugeker vefat etti' başlığı ile yapılan açıklamada, "Milli Takımımızın ve Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Feridun Bugeker'in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"Merhum Bugeker'in cenazesi yarın 7 Ekim Salı günü Levent Camii'nden öğle namazına müteakiben kılıncak cenaze namazının ardından Feriköy Aile Kabristanı'nda toprağa verilecek. Merhum Feridun Bugeker Allah'tan rahmet, ailesine, Fenerbahçe camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

FENERBAHÇE'DEN VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü de 'Vefat ve başsağlığı' başlığı, Fenerbahçe Spor Kulübü imzasıyla yayımladığı mesajda Feridun Bugeker'in vefatını duyurdu ve ailesi ile yakınlarına başsağlığı diledi.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin eski futbolcularından Feridun Bugeker’in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumun cenazesi, 7 Ekim Salı günü Levent Camii'nden öğle (12.59) namazına müteakip kaldırılacak ve Feriköy Aile Kabristanı’nda toprağa verilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." denildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri