Fener'e Pendik çıkınca salon yıkıldı

Fenerbahçe'nin Türkiye Ziraat Kupası'nda 13 yıl sonra yeniden Pendikspor ile eşleşmesi kura salonundakileri kahkahalara boğdu.

32 takımın katıldığı 4. tur kura çekiminde Fenerbahçe'nin 1999 yılında sürpriz bir şekilde elendiği Pendikspor ile eşleşmesi başta sosyal medya olmak üzere bir çok paylaşım sitesinde olay oldu.

Fenerbahçe'nin Pendikspor ile eşleşmesi kura çekiminin yapıldığı salonda da ilginç görüntüler oluşturdu. Özellikle Galatasaray yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, kuradan Pendikspor'un çıkmasıyla kahkalara boğuldu.
 
13 YIL SONRA YENİDEN PENDİKSPOR

1999-2000 sezonu Türkiye Kupası, Türk futbol tarihinin unutulmaz maçlarından birine sahne olmuştu. 3. turda Fenerbahçe ile eşleşen Pendikspor, 14 Aralık 1999'da oynanan maçta güçlü rakibini 2-1 yenerek tur atlamayı başarmıştı.

Fenerbahçe bu karşılaşmada Metin Diyadin'in golüyle öne geçmesine rağmen, Pendikspor karşılaşmayı Seçkin Boylu ve Mustafa Ateş'in golleriyle 2-1 kazanarak tur atlamıştı.

TARAFTARLAR RÜŞTÜ'YE SALDIRMIŞTI

60 milyon dolarlık kadrosuyla yaklaşık 200 milyar TL değerindeki rakibine elenen Fenerbahçe, bu mağlubiyetle karışmış hatta karşılaşma sonrası tesislerde Rüştü Reçber bir grup fanatiğin saldırısına uğramıştı.

2. MAÇI DA PENDİKSPOR KAZANMIŞTI

İki takım 6 Şubat 2008'de bu kez hazırlık maçında karşılaşmıştı. Samandıra Tesisleri'nde oynanan ve Fenerbahçe'nin yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı hazırlık maçını Pendikspor 1-0'lık skorla yine kazanmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri