Fenerbahçenin talebi kabul edildi

Futbolda şike iddialarına ilişkin açılan davada Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Spor A.Ş.nin müdahillik talebi kabul edildi

İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Futbolda Şike” iddialarına ilişkin görülen davanın 19. celsesi Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci’nin Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Spor A.ş.nin müdahillik talebinde bulunduğunu açıklamasıyla başladı.

Mahkeme Başkanı Ekinci salonda hazır bulunan Sadri Şener ve diğer sanıklara Fenerbahçe Spor Kulübünün müdahillik talebine ilişkin görüşünü sordu. Şener ve diğer sanıklar Fenerbahçe Spor Kulübü’nün talebine ilişkin bir itirazları olmadıklarını belirtti. Duruşma salonunda daha sonra dosyada yer alan ve duruşma salonunda kısmen dinletilen ses kayıtlarının avukatlara verilmesi konusu görüşüldü.

Söz alan Aziz Yıldırım avukatları ses kayıtlarının kendilerine verilmesini talep ederken, sanıklarda İlhan Ekşioğlu’nun avukatları bu talebin reddedilmesini talep etti. Söz konusu ses kayıtların avukatlar aracılığı ile basın eline geçebileceğini dile getiren Ekşioğlu’nun vekilleri bu talebin reddedilmesini talep etti.
Talepleri değerlendiren Mahkeme heyeti Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe spor A.ş.’nin suçtan zarar görme ihtimaline binaen oybirliğiyle kabul ederken ses kayıtların verilmesi talebini ise oybirliğiyle reddetti.
İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri