Fenerbahçe'de Galatasaray Derbisi Hazırlıkları Tamamlandı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında yarın Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında yarın Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

EMENİKE TAKIMLA ÇALIŞTI

Bu arada Nijerya Milli Takım formasını giyen ve öğle saatlerinde İstanbul'a gelen Emenike, taktik antrenmanda yer aldı. Nijeryalı golcü, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Mehmet Topuz ile Egemen Korkmaz ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin 18 kişilik kamp kadrosunda ise şu isimler yer aldı: Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri