Fenerbahçe'de Egemen Takımla Çalışmalara Başladı

Fenerbahçe, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından tekrar başladı. Sarı lacivertli takımda uzun süredir sakat olan Egemen Korkmaz’ın...

Fenerbahçe, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 10. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından tekrar başladı. Sarı lacivertli takımda uzun süredir sakat olan Egemen Korkmaz’ın antrenmanın tamamında yer aldığı bildirildi.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde ilk önce salonda core antrenmanı yapan oyuncular sonrasında ısınma hareketleri yaptı. Antrenmanın, dar alanda yapılan minyatür kaleli maçla sona erdiği açıklandı.

Sarı lacivertli takımın antrenmanına milli takımlarda bulunan Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Michal Kadlec ve Bruno Alves katılmadı. Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Mert Günok, Pierre Webo ve Mehmet Topal'ın ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Fenerbahçe'de 24 Kasım Pazartesi günü oynanacak olan Bursaspor maçının hazırlıklarına, yarın yapılacak çift antrenmanla devam edilecek.

CANER, OĞLU ÇINAR İLE KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ

Bu arada sarı lacivertli takımın yıldız oyuncularından Caner Erkin, idmana oğlu Çınar ile birlikte geldi. Caner, antrenman sahasında oğlu Çınar’la bir süre oynadı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri