Fenerbahçe'de büyük rotasyon

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçında rotasyona gidecek.

Tecrübeli hocanın Kuyt Krasiç ve Egemen'i sahaya sürerken, Mehmet Topuz, Stoch ile Bekir'i yedek kulübesine çekmeyi planladığı belirlendi.

 

Süper Lig'deki 5 maçının 2'sini kazanırken, 3'ünden beraberlikle ayrılan ve şimdiden puan kaybı 6'ya çıkan Fenerbahçe'de hem fiziksel hem mental yorgunluğu ortadan kaldırabilmek için çareler aranıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, bu doğrultuda bir yandan oyuncularını Marsilya beraberliğinin yarattığı moral bozukluğundan kurtarmak için motivasyon çalışmaları yaparken, diğer yandan da kadroda revizyona gideceği öğrenildi. Kasımpaşa maçına kadar oyuncularını mental olarak hazırlamaya çalışacak olan Kocaman'ın, gerekirse bire bir görüşmeler yapacağı kaydedildi.

Fenerbahçe teknik direktörünün kadroda da bazı değişikliklere gideceği belirtildi. Sakatlıklarını atlatan Dirk Kuyt, Milos Krasiç ve Egemen Korkmaz'a, Kasımpaşa deplasmanınnda ilk 11'de şans vermeyi düşünen Kocaman'ın, performanslarından memnun olmadığı Bekir, Mehmet Topuz ve Miroslav Stoch'u ise kulübede oturtmayı planladığı belirlendi. Ağrısı olduğu için dünkü antrenmana katılmayan Dirk Kuyt'ın önemli bir şeyinin olmadığı, tedbir amacıyla takım çalışmasına alınmadığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri