Fenerbahçe'de Bursaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçe, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 10. haftasında, 24 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.3 günlük iznin ardından öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde toplanan sarı - lacivertli...

Fenerbahçe, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 10. haftasında, 24 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

3 günlük iznin ardından öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde toplanan sarı - lacivertli futbolcular, günün ilk antrenmanında salonda kuvvet ve sahada dayanıklılık çalışması yaptı.

Antrenmana milli takımlarlarında bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal, Bruno Alves, Sow, Emmanuel Emenike ve Michal Kadlec katılmadı.

İzinli olan Dirk Kuyt ise antrenmana çıkmadı. Sol dizinde ağrısı bulunan Mert Günok da tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadı. Bu arada Egemen Korkmaz, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, günün ikinci antrenmanını saat 17.00’de gerçekleştirecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri