Fenerbahçe’de Aykut Kocaman bilmecesi çözüldü

“Gerekeni yapacağım” diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ailesi ve yakın çevresinin telkinleriyle istifadan geri adım attı.

Osmanlıspor maçı sonrası “Gerekeni yapacağım” diyerek istifa sinyali veren Teknik Direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin gündemindeki 1 numaralı konu olmayı sürdürüyor. Tecrübeli çalıştırıcının geleceği merakla beklenirken ilginç haberler kulislerden gelmeye devam ediyor. Son bilgilere göre Kocaman, yakın çevresi ve ailesinin baskısıyla istifa kararından geri adım attı. Tecrübeli çalıştırıcı, bugün yapılacak idmanda takımın başında yer alacak.

Bununla birlikte kriz tam olarak aşılmış da değil. Osmanlı maçı sonrası İstanbul'a takımla dönmeyen, telefonlarını kapatıp tam bir sessizlik haline bürünen Aykut Kocaman'ın durumunun yönetim kurulu toplantısında değerlendirileceği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım ve ekibinin çoğunluğu, Aykut Kocaman'ın görevine devam etmesini istiyor ve “Sezonu tamamlamalı” görüşünü savunuyor. Bununla birlikte kesin karar, yapılacak durum değerlendirmesinin ardından netleşecek.

Kocaman’ın geleceği ne olursa olsun, yönetim, futbolculara fatura kesecek. Kadro dışı kararlarının da bugünkü toplantıda konuşulacağı belirtiliyor. Mehmet Topal, Van Persie, Hasan ve Şener hedefteki isimler olarak gözükürken cezaların kadro dışı olacağı öğrenildi. Takıma rekor seviyede bir para cezası kesilecek. Yöneticilerin düşüncesi, “Takımda kimsenin alacağı yok. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz ancak yapmayan isimler var. Bunun da bir bedeli olacak” şeklinde…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri