Fenerbahçe, U21 Takımını 4 - 2 Mağlup Etti

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenman maçı ile sürdürdü.Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada, Profesyonel Futbol Takımı, U21 takımı...

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenman maçı ile sürdürdü.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada, Profesyonel Futbol Takımı, U21 takımı ile antrenman maçı yaptı. Maçtan Profesyonel Futbol Takımı, 4 - 2 galip ayrıldı. A takımının gollerini; Pierre Webo (2), Alper Potuk ve Diego Ribas kaydederken, U21 takımının gollerini ise Melih Okutan ile Aziz Ceylan kaydetti.

Bu arada Bruno Alves ile Egemen Korkmaz özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, milli takımlarda bulunan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Günok, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Raul Meireles ve Michal Kadlec ise çalışmada yer almadı.

Yarını izinli geçirecek sarı - lacivertliler, çalışmalarına 8 Eylül Pazartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri