Fenerbahçe, Trabzon'da

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu'nun 2. haftasında yarın Trabzonspor ile oynayacağı maç için bu şehre geldi. İstanbul'dan özel uçakla gelen sarı lacivertli kafile, saat 17.30 civarlarında Trabzon Havalimanı'na indi. Dış...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu'nun 2. haftasında yarın Trabzonspor ile oynayacağı maç için bu şehre geldi.

İstanbul'dan özel uçakla gelen sarı lacivertli kafile, saat 17.30 civarlarında Trabzon Havalimanı'na indi. Dış Hatlar Giden Yolcu Terminali'nden çıkartılan kafile, polisin yoğun güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen otobüslere bindi.

Bu arada, havalimanına gelen birkaç Fenerbahçe taraftarı, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Fenerbahçe kafilesi daha sonra otobüslerle maç saatine kadar kalacağı otele yerleşmek üzere karayolu ile Rize'ye gitti.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri