Fenerbahçe potada Avrupa’yı sallıyor

Basketbolda THY Avrupa Ligi'nde İtalya'nın Montepaschi Siena takımını 81-68 yenen Fenerbahçe Ülker'in antrenörü Neven Spahija, rakipleri karşısında iyi iş çıkardıklarını söyledi.
Hırvat antrenör, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek, ''Son iki haftada Barcelona ve Siena'yı yendik. Bunu kimse tahmin etmiyordu. Ancak bu maçları başarıyla geçtik. İyi iş yaptık. Bu zaferden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Genel olarak başarılı oyun çıkardık'' dedi.
Grubun çok güçlü olduğunu ve bu düşüncesinin değişmediğini kaydeden Spahija, ''Güçlü bir gruptayız. Barcelona ve Siena'yı yendik ama güçlü bir gruptayız'' diye konuştu.
Montepaschi Siena Antrenörü Simoni Pianigiani ise kendiler için en zor maçın bugünkü olduğunu ifade ederek, ''Oyuncuların bir çoğu ilk defa Avrupa Ligi tecrübesi yaşadı. Özellikle ilk yarı iyi oynadık. Ancak ikinci yarıda ritmi kaybettik. Hatalı hızlı atışlar oldu. Yine de maçı bırakmadık. Ancak Fenerbahçe çok iyi oynadı. Müthiş atmosfer ve taraftar desteğiyle kazandılar'' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri