Fenerbahçe mesasi bugün

Son iki hafta oyun olarak bir düşüş yaşayan Torku Konyaspor'da gözler şimdi hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe maçına çevrildi. Kartallar, bu maçın hazırlıklarına bugün yeniden başlayacaklar

KARTAL 6. SIRAYA GERİLEDİ

Torku Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla devam edecek.  Cuma akşamı, iç sahada Gençlerbirliği ile berabere kalan ve puanını 16’ya çıkartarak 6. sıraya gerileyen Torku Konyaspor’da gözler 8 Kasım Pazar günü İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile oynanacak maça çevrildi.

Cumartesi günü yenileme antrenmanıyla bu maçın hazırlıklarına start veren yeşil-beyazlılar, dünü dinlenerek geçirdi. Kartallar haftanın ilk antrenmanını ise bugün Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirecek. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Konyaspor’da hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak ve takım aynı gün havayoluyla İstanbul’a gidecek.  Ligin 3. haftasında Galatasaray yenilgisinin ardından 5 hafta mağlup olmayan ve bu süre içerisinde 2’si deplasmanda olmak üzere 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak puan cetvelinde 4. sıraya kadar yükselen Torku Konyaspor, son iki hafta da ise deplasmanda Başakşehir’e yenildi ve 10. hafta da içeride Gençlerbirliği ile berabere kalarak 1 puanla yetindi. 

Sezon başından buyana İç sahada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan ve 7 puan kaybeden Kartallar, ligde geride kalan 10 haftasında 11 gol attı ve 13 gol yedi. Kartallar 10 hafta da 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Konyaspor sahasında ve deplasmanda 8’er puan aldı.

ŞAN: UMUTSUZLUK YOK

Torku Konyasppor başkanı Ahmet Şan, başakşehir ve Gençlerbirliği maçlarında istenilen oyunu ortaya koyamadıklarını, ancak umutsuzluğa da kapılmadıklarını ve taraftarların da kapılmamamasını istedi. Futbolda inişli çıkışlı grafiklerin olduğuna dikkat çeken Şan, Başakşehir ve Gençlerbirliği maçlarında oyun olarak bir düşüş yaşadıkları gerçeğini kabul ettiklerini, ancak bunun böyle devam etmeyeceğini de bildiklerini belirterek, Fenerbahçe maçıyla yeniden hem iyi oyun hem de iyi mücadele anlamında bir ivma kazanacaklarına inandığını söyledi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri