Fenerbahçe, Masa Tenisinde Galibiyetle Başladı

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Avusturya temsilcisi Svnö Ströck ile karşılaştı. Sarı - lacivertliler, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynadığı...

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Avusturya temsilcisi Svnö Ströck ile karşılaştı.

Sarı - lacivertliler, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başladı.

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, grup müsabakasının ilk etabında rakibi karşısında Wen Jia, İrene Ivancan Elizabeta Samara ile mücadele etti ve 3-0’lık skorla galip gelen taraf oldu.

Wen Jia, ilk karşılaşmasında Maria Matilda ile karşı karşıya geldi. Wen Jia, rakibini 7-11, 11-7, 11-9 ve 13-11’lik setler sonunda mağlup ederken Fenerbahçe, ana tabloda 1-0 öne geçti. Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı adına İrene Ivancan, ikinci maçta Tetyana Bilenco ile karşılaştı. Ivancan da rakibi Tetyana’yı 11-8, 9-11, 11-4, 3-11 ve 11-4’lük setler sonunda maçı 3-0 kazanarak, ana tabloda skoru 2-0’a taşıdı. Mücadelenin üçüncü ve final maçında ise Elizabeta Samara, Macar rakibi Dora Madarasz’ı 11-5, 9-11, 11-8 ve 11-4’lük setler sonunda 3-0 mağlup etti ve ana tabloda skoru da 3-0’a getirdi.

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı, böylece Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetle başladı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri