Fenerbahçe, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü....

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çabukluk çalışmalarıyla devam eden antrenmanda dar alanda yapılan hucum defans organizasyonlarının ardından yine dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladı.

Bir süredir tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdüren kaptan Emre, takımdaki yerini aldı. Deneyimli oyuncu, çalışmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Milli takımlarında bulunan Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Bruno Alves antrenmanda yer almazken, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Serdar Kesimal ve Mert Günok takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri