Felipe Meloya şok protesto

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon oynadığı süper futbolla şampiyonlukta büyük rol oynayan Melo'ya taraftardan tepki geldi..

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük rol oynayan attığı goller ve mücadele gücüyle taraftarların sevgilisi haline gelen Felipe Melo bu sezon eski günleri mumla arıyor!

Sarı- Kırmızılı takıma transfer pazarlıkları nedeniyle geç katılan, yaklaşık 4 ay süren uzun bir tatil yapan Brezilyalı yıldız, bir türlü eski formuna kavuşamadı. Melo'nun bu durumu  taraftarın da tepkisini çekti. Galatasaraylı taraftarlar, son haftaların formsuz ismini ilk yarının son bölümlerinde sürpriz şekilde protesto etti.


Sarı-kırmızılı takım atağa kalkarken topa gelişe güzel vuran sambacı bu hareketi nedeniyle tribünlerin tepkisini çekti. Melo'nun protestoyu şaşkınlıkla karşıladığı gözlendi.

İTİRAF DOLU AÇIKLAMA

Galatasaraylı Felipe Melo maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu. “Hak edilmeyen bir sonuç oldu” dedi ve şöyle devam etti: Daha iyi oynadık, çok fazla pozisyon vermedik. Daha sezonun başındayız, düzeltmemiz gereken hatalarımız var. Her zaman moralimizi yüksek tutup daha iyi çalışmamız lazım. Geçen sezonki performansımın ardından beklentilerin yüksek olması normal. Fiziki olarakçok iyi pozisyonda değilim. 4 aya yakın antrenmansız kaldım. Fazla kilom yok ama bunun zorluklarını çekiyorum. Daha iyi şeyler yapabileceğimi biliyorum. Takımımızın izin yaptığı dönemde ben çalışacağım ve eski melonun geri dönmesi için uğraşacağım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri