Federasyonun İptal Edilen Genel Kurulu Tbmm'ye Taşındı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına soru önergesi verdi....

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına soru önergesi verdi.

Tanrıkulu, şu soruları yöneltti:

Spor Genel Müdürü göreve geldiği günden bugüne kadar, kaç spor federasyonunun olağanüstü genel kurulu mahkemeye taşınmıştır?

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun Spor Genel Müdürlüğü kurumuna müteakip defalar gönderdiği delege listesinin kabul edilmediği iddiası doğru mudur?

Spor Genel Müdürü'nün tahkim kurulunu harekete geçirerek, delege belirlenmesi için komisyon görevlendirilmesi istediği iddiası doğru mudur?

Spor Genel Müdürünün ve bazı genel müdür yardımcılarının, başta Buz Hokeyi Federasyonu olmak üzere, birçok spor federasyonuna, mobbing uyguladığı iddiası doğru mudur?

    Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunun, Ankara 4. Asliye Hukuk mahkemesi tarafından iptal edilen olağan Genel Kurulu için, Spor Genel Müdürü'nün "mahkeme kararını tanımaması için " tahkim kuruluna baskı yaptığı iddiaları doğru mudur? CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri