Fazıl Say, Chopin'in Cenaze Marşı'nı Manavgat'ta Seslendirdi

Piyanist Fazıl Say, 14. Antalya Piyano Festivali kapsamında Manavgat'ta piyano konseri verdi.

Piyanist Fazıl Say, 14. Antalya Piyano Festivali kapsamında Manavgat'ta piyano konseri verdi. Fazıl Say, Şehirde Müzik Var, sloganı kapsamında Antalya'dan sonra ikinci ücretsiz piyano resitalini Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu(MYO) konferans salonunda müzik severlere sundu. Say, konserinde dünyaca ünlü müzik adamlarının eserlerini seslendirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve bir otomobil firmasının orgalizasyonda düzenlenen piyano resitaline Manavgatlılar yoğun ilgi gösterdi.
Ünlü piyanist Say konserinde; kendi eserlerinin yanı sıra Polonyalı piyanist ve besteci Frederic Chopin'in Cenaze Marşı eserini seslendirdi. Say, konsantrasyonu bozulmaması için konser arasında alkış yapılmamasını, alkışların konser bitiminde yapılması ricasında bulundu.
Yerleşik yabancılarında ilgi gösterdiği piyano konseri bitiminde Say'a Manavgat Resitalim Müzik Okulu öğrencileri ve Okul Müdürü Dilber Gözübüyük çiçek takdim etti. Say, çiçek için öğrencilere teşekkür ederek konser salonundan ayrılarak Antalya'ya hareket etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri