Faydasıçok: Yeni sezon daha iyi olacak

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yapılan kongre ile başkanlığa seçilen Hakan Faydasıçok, Genel Kurul ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yapılan kongre ile başkanlığa seçilen Hakan Faydasıçok, Genel Kurul ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“TRANSFER YÜZDE 50-60 SEVİYESİNDE TAMAM”

Faydasıçok kongre ardından yaptığı açıklamalarına yeni sezon planlaması ile başladı, “Benim başkanlığımda yeni bir yönetim listesi oluşturduk. Eski arkadaşlarımızın yanı sıra yeni arkadaşlarımızda var aramızda. Amacımız takımımızı en iyi şekilde ligde temsil etmek. Bunun çabası içerisindeyiz. Bu sezon işimiz biraz daha rahat. Aziz hocamız ile anlaştık. Transfer listemiz yüzde 50-60 oranında belli. İnşallah bu sezon daha iyi olacak. Ancak şunu belirtmek gerekiyor bu sezon Konya kamuoyunun daha ciddi katkılarını bekliyoruz. Umarım bu desteklerle çok daha iyi bir sezon geçirip daha hedefli bir kulüp haline geleceğiz.”

“YEŞİL BEYAZ OLABİLİRİZ”

Kamuoyunun beklentisi olan yeşil beyaz renklere geçişte net bir kararın henüz olmadığını belirten Faydasıçok, “Renklerimizin  değişmesi noktasında Hakkı hocamızla bir görüşmemiz oldu. Konuyu ilerleyen günlerde  daha ayrıntılı bir şekilde görüşeceğiz. Sonuçta Selçuk Üniversitesi’nin adını taşıyan bir kulübüz ve bu kurumun belli renkleri var. Hakkı hocamızın talimatları noktasında hareket edeceğiz. Konya’nın renkleri olan yeşil beyaz renkleri zaten altyapımızda kullanıyoruz. A takımda da bu renklere geçebiliriz.” şeklinde konuştu.

“TORKU’YLA YOLA DEVAM EDİYORUZ”

Torku ile yapılan sponsorluk sözleşmesinin devam ettiğini belirten Başkan Faydasıçok, “Torku’yla bizim zaten 2 yıllık bir anlaşmamız vardı. Bir ön görüşme yaptık. Kısmetse inşallah Torku sponsorumuz olarak devam edecek ve bu ismi temsil etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuşurken,   hedefler noktasında ise şunları söyledi, “Hedef noktasında önemli olan bütçeyi aşmamak. Geçtiğimiz yıl biz bunu büyük oranda gerçekleştirdik. Bu sezonda hedefimiz hem bütçeyi korumak hem de play-off hedefi olan bir takım yaratmak bunu da inşallah başaracağız.”

“BORCUMUZ 1 MİLYON”

Son olarak kulübün mali yapısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Faydasıçok, “Geçen sezon bizim bütçemiz 5 buçuk milyon civarındaydı, bu sezona devreden borcumuz ise 1 milyon civarında. Bu bütçe içerisinde Erdemir’e ödediğimiz 925 bin liralık da bir rakam var. Erdemir’e ödediğimiz para olmasa sıfır borç ile yola devam edebilirdik. Bu tür kulüplerde aslında o kadar yüksek bir rakam değil. Gelecek sezonda inşallah daha dengeli ve daha destekli bir bütçe ile yoluma devam etmek istiyoruz.”

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri