Fatsa’da Çalıştay

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan "Şiddet, İhmal ve İstismarın Önlenmesi Çalıştayı" Fatsa Denizcilik Meslek Lisesi’nde yapıldı.Bölges...

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan "Şiddet, İhmal ve İstismarın Önlenmesi Çalıştayı" Fatsa Denizcilik Meslek Lisesi’nde yapıldı.

Bölgesel çalıştayların ilki Fatsa Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin koordinasyonunda, görev bölgesi rehberlik öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Olgun Küçük, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Ütü, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ercan Okur ve görevli eğitimcilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Fatsa Rehberlik ve Araştırma Merkezi uzman psikolojik danışmanı Muhammed Karamustafa tarafından çalıştay konularıyla ilgili toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalarla ve Tematik Rehberlik Projesi ile ilgili yaptığı sunumun ardından önleyici tedbirler ve çözüm önerileri paylaşıldı. Ortak akıl olarak "şiddet, ihmal ve istismar" konularında ildeki tüm paydaşların birlikte ve eşgüdüm halinde çalışmasının önemi vurgulandı.

Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanması ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri