Fatih Terimin keyfi kaçtı

G.Saray'da, teknik direktör Fatih Terim, 23 Ekim'deki Cluj maçı öncesi oldukça endişeli...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Petrolul Ploiesti maçı sonrası fena patladı! 
 

Galatasaray önceki gün Romanya Ligi takımlarından Petrolul Ploiesti ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybederken ortaya koyduğu etkisiz futbol, teknik direktör Fatih Terim'i kızdırdı. Karşılaşmayı izlerken yapılan hatalara oldukça sinirlenen tecrübeli hocanın, maçtan sonra Florya'da oyuncularını sert şekilde eleştirdiği bildirildi.
 
Terim'in özellikle performanslarından memnun kalmadığı tecrübeli isimler Cris, Melo ve Engin Baytar'a uyarılarda bulunduğu belirtildi. Buldukları şansı değerlendiremeyen Yekta ve Çağlar'ın da başarılı teknik adamın serzenişlerinden nasibini aldıkları öğrenildi.  
 
Fatih Terim'in en çok savunmada yapılan hatalara kızdığı belirlenirken, "Bu nasıl oyun? Böyle bir maçta bu hatalar yapılır mı? Kendinize gelin" ifadelerini kullandığı ve yedekleri böyle devam etmeleri halinde kadroya giremeyeceklerini söylediği ifade edildi. 
  
FATİH TERİM'İN KEYFİ KAÇTI

Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçı da puansız geçen G.Saray'da, teknik direktör Fatih Terim, 23 Ekim'deki Cluj maçı öncesi oldukça endişeli...
 
Terim'in, takımının son 3 resmi maçta da galip gelememesi ve Burak ile Selçuk İnan'ın Milli Takım'da sakatlanması sonrası Cluj maçına özel taktiksel planlar yapmaya başladığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri