Fatih Terim Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek

A Milli Futbol Takımı'nın 10 Ekim 2014 Cuma günü Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçı öncesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir futbolcu, yarın bir basın toplantısı düzenleyecek. Futbol Federasyonu'ndan yapılan...

A Milli Futbol Takımı'nın 10 Ekim 2014 Cuma günü Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçı öncesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir futbolcu, yarın bir basın toplantısı düzenleyecek.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Riva'daki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki basın toplantısı, saat 16.30'da başlayacak. A Milli Futbol Takımı'nın, toplantının bitimini takiben saat 17.00'de karşılaşmadan önceki son antrenmanını da tesislerde yapacak.

Bilindiği gibi EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılabilmek için A Grubu'nda eleme maçları oynayan ve gruptaki ilk maçında İzlanda'ya deplasmanda 3-0 yenilen ay yıldızlı ekip gruptaki ikinci maçında 10 Ekim 2014 Cuma günü saat 21.45'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Çek Cumhuriyeti'ni ağırlayacak.

Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni ağırladığı günde grupta Letonya-İzlanda ile, Hollanda'da evinde Kazakistan'la puan mücadelesi verecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri