Fatih Terim çıldırdı!

Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro'nun yaptığı hareket, Fatih Terim'i kızdırdı.

Maçın ikinci yarısında Galatasaraylı oyuncu Emre Çolak Braga yedek kulübesine yakın bir noktada yerde kalırken Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro'nun oyuncunun kendisini attığı şeklinde yaptığı hareket, Fatih Terim'i kızdırdı.
 
Peseiro'nun hareketine Emre Çolak el hareketiyle karşılık verirken, Fatih Terim de Braga yedek kulübesine doğru yönelerek Peseiro'nun üzerine yürüdü.



Karşılaşmanın dördüncü hakemi Geir Age Holen'in araya girmesiyle birlikte olay büyümeden önlendi.Öte yandan hakem kararlarına itirazlarda bulunan Fatih Terim'i mücadelenin 4. hakemi sık sık uyardı.




Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda Galatasaray'ı 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası yedek kulübesiyle atışmalarıyla ilgili bir soru üzerine kimseyle tartışmadığını ifade ederek, ''Galatasaray teknik direktörüne çok büyük bir saygım var. Birkaç sene önce Fatih Terim ile karşılaşacağımı söyleseydiniz inanmazdım. Çok uzun zamandır takip ediyorum. Kendisi büyük bir teknik direktör. Avrupa'da da çalıştı biliyorsunuz'' ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri