Fatih Özgökçen’in hedefi borçları en aza indirmek

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, şehir olarak geçmiş dönemlerden birikip gelen kulübün borcunun üstesinden geleceklerine inandığını söyledi.

Mali durumla ilgili TRT Spor’a konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, ‘Anadolu kulüplerinde ekonomik sıkıntı söz konusu. Ekonomik darboğazla birlikte bankalar birliği ile yapılan anlaşma söz konusu. Transferlerle büyük paralar harcanarak gerçekleştiriliyor. Konyaspor’un da geçmiş dönemlerden birikip gelen parasal problemleri söz konusu. Ancak yönetim ve şehir olarak tüm dinamiklerle bunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. İnşallah geleceğimi de umut ediyorum’ diye konuştu.

Altyapıya daha çok bütçe ayıracaklarını belirten Özgökçen, ‘Anadolu kulüpleri ekonomik sıkıntılardan ancak altyapıya yönelerek kurtulabilir. Altyapıya önem veriyoruz. Geniş çaplı bir toplantı yaptık. Ülke çapında futbol okullarımız var. Hem Konyaspor’a hem de Türk futboluna katkı sağlamak istiyoruz. Bütçemizden daha çok pay ayıracağız. Bunu yapmak zorundayız. Yabancı kararını da destekliyoruz ama parantez açıyoruz. Altyapılara destek verilince bundan fayda sağlanabilir. Bunun için hem mali anlamda hem de tesis olarak kulüpler desteklenmeli. Ancak böyle yapılırsa kuralın anlamı olur’ ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri