Fatih Özgökçen: Gurur Duyuyoruz 

Öne geçtiği maçta Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Konyaspor’da Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen sosyal medya hesabından “Hepinizle gurur duyuyoruz çocuklar” paylaşımı yaptı 

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Kornyaspor ikincilik için kritik öneme sahip maçtan eli boş ayrıldı. Fenerbahçe maçı kazanarak yeşil beyazlı takımla arasındaki puan farkını ikiye indirdi.  Sezonu 2. sırada bitirmek isteyen Konyaspor bu yenilgi sonrası büyük bir avantajı tepmiş oldu.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde en yakın rakibiyle puan farkını 8’e yükseltecek ve kalan haftalara daha rahat girecekti. Ancak alınan Fenerbahçe yenilgisi bu durumu tersine çevirdi. Konyaspor sezonun 30. haftasını 2-1’lik yenilgi ile 55 puanda tamamladı.  

BAŞKANDAN GURUR DUYUYORUZ PAYLAŞIMI   

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında  sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Yeşil-beyazlı ekibin genç başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada futbolcuları ile gurur duyduğunu söyledi. Özgökçen, “Hiç geri adım atmadan daha çok çalışarak yola devam edeceğiz. Bizi buraya getiren kadroyu şimdi daha güçlü alkışlayalım. Hepinizle gurur duyuyoruz çocuklar” ifadelerine yer verdi.

30. MAÇTA 7. YENİLGİ 

Süper Ligin 30.haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan ve mücadeleyi 2-1 kaybeden Konyaspor ligde ligde 7. yenilgisini aldı.

İlk yenilgisini ligin 8.haftasında Galatasaray karşısında 1-0'lık skorla alan Konyaspor, daha sonra Gaziantep FK 3-2, Sivasspor 1-0, Trabzonspor 2-1, Başakşehir 2-1, Alanyaspor 5-1 ve Fenerbahçe’ye 2-1’lik skorlarla aldı.

Yeşil-beyazlılar bu süreçte iç sahada 1 mağlubiyet alırken, dış sahada ise 6 maçını kaybetti. Konyaspor rakip filelere 6 gol atarken kalesinde 16 gol gördü ve bu süreçte 21 puan yitirdi.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri