Fatih Koleji Okul Aile Birliği'nden Kanser Derneğine Ziyaret

Sakarya Serdivan Fatih Koleji Okul Aile Birliği üyeleri, Lösemi ve Kanser Hastalıkları Eğitim ve Sağlık Derneği’ni ziyaret etti. Fatih Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Yetim ve üyeler, Kanser Haftası sebebiyle Dernek Başkanı Nihal Akar’ı...

Sakarya Serdivan Fatih Koleji Okul Aile Birliği üyeleri, Lösemi ve Kanser Hastalıkları Eğitim ve Sağlık Derneği’ni ziyaret etti.

Fatih Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Yetim ve üyeler, Kanser Haftası sebebiyle Dernek Başkanı Nihal Akar’ı ziyaret etti. Kanser hastalarının da bulunduğu ziyarette Akar, derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Hastaların, sadece tedavi süreciyle ilgilenmedikleri, aynı zamanda psikolojik yönden hastaları desteklediklerini belirten Akar, “Kanser hastalığı ve tedavisi zor bir süreç. Hem hasta için hem de evdeki diğer aile bireyleri için. Bu süreçte biz elimizden geldiği kadar kanser hastalarına maddi ve manevi destek veriyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz.” dedi.

Ebru Yetim de okul olarak kanser hastalarının yanında olduklarını belirterek, derneğe her türlü desteği vereceklerini belirtti. Ziyarette ayrıca kanser hastaları için çeşitli hediyeler verildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri