Fatih Erbakan: Gemileri yaktık geliyoruz

Fatih Erbakan, Fatih Sultan Mehmet ve babasının yolundan gideceklerini açıkladı

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatı Saadet Partisi Genel İdari Kurulu üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Zeytinburnu İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği "Türkiye ve Dünyada Neler oluyor" konulu konferansta konuştu.

"GEMİLERİ YAKTIK GELİYORUZ"

Erbakan'ın kızı Zeynep Erbakan'ın da katıldığı konferansta, Fatih Erbakan adeta meydan okudu. Bundan sonrası için gemileri yaktıklarını belirten oğul Erbakan, "Nasıl ki Sultan Fatih ve askerleri 52 gün 52 gece durmadan, dinlenmeden çarpıştılarsa, nasıl ki liderimiz Erbakan hocamız 43 sene durmadan dinlenmeden cihat ettiyse bizlerde onun yolundan giden kimseler olarak yolumuz uzun da olsa, menzile ulaşmak zor da olsa, önümüze engeller de konulsa vazgeçmeyeceğiz, asla ödün vermeyeceğiz. Milli Görüşlüler olarak gemileri yaktık, geliyoruz. Bundan sonra parolamız ' Ölmek var dönmek yok' Allah'ın izniyle" dedi.

İSRAİL'İN TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEMESİ

Mavi Marmara baskını için israil'in Türkiye'den özür dilemesini de yorumlayan Fatih Erbakan şu ifadelere yer verdi: "Bizler de Erbakan hocamızın bize bıraktığı emaneti son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Bu gerçekleri anlatırken son günlerde ki gelişmelerden dolayı bize eski arkadaşlarımız diyorlar ki 'efendim sizin bu söylediklerinizi neredeyse hayata geçirildi. İslam birliğini kurmanıza gerek kalmadı bizim başbakanımız İslam Birliğini kurmadan koskoca İsrail'e özür dilettirdi' diyor. Buradan açık ve net bir şekilde söylüyoruz, Erbakan hocanın kırk seneden beri söylediği gibi dünya siyonizmi ancak ve ancak kafasına silah dayamaktan anlar. Kendi istekleriyle özür dilemezler. Dünyada ki para, altın, mal arzı onların elinde olduğu müddetçe sizden gelip özür dilemez. Özür diliyormuş gibi yapsa bile o sadece sizin gibi işbirliğine yatkın bir iktidar bu halktan biraz daha destek alsın diye kendi davası uğrunda yaptığı bir fedakârlık olur. Erbakan Hocanın hedef gösterdiği yeni bir dünya milli görüşçüler tarafından kurulacak. Ve dünyanın süper gücü olacağız ve arkasından adalet ve barışa dayalı prensiplerle herkes hareket etmek zorunda kalacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri