Faroe Adaları'na 1-0 Yenilen Yunanistan'a Basından Büyük Tepki

EURO 2016 Elemeleri F Grubu dördüncü maçında sahasında Faroe Adaları'nı ağırlayan Yunanistan'ın, sahadan 1-0 mağlup ayrılmasının şoku sürüyor. Yunan basını teknik ekip ve oyuncuları ağır bir dille eleştirdi.Yunanistan Milli Takımı...

EURO 2016 Elemeleri F Grubu dördüncü maçında sahasında Faroe Adaları'nı ağırlayan Yunanistan'ın, sahadan 1-0 mağlup ayrılmasının şoku sürüyor. Yunan basını teknik ekip ve oyuncuları ağır bir dille eleştirdi.

Yunanistan Milli Takımı Euro 2016 elemelerinde dün akşam kendi evinde Faroe Adaları'na 1-0 yenildi. Yunan basını yenilgiyi sert dille eleştirirken, teknik ekip ve oyunculara ağır ifadeler kullanıldı.

Proto Thema gazetesi "Milli utanç, Milli takımımız amatör Faroe Adaları'na kaybetmeyi başardı. Attıkları gol hariç iki topları da direkten döndü. Karaiskaki Stadı'nda bulunan taraftarlar "Formalarınızı çıkarıp gidin" şeklinde sloganlar attı." diye yazdı.

Yunanistan Milli Takımı'nın İtalyan Teknik Direktörü Claudio Ranieri, mağlubiyetin sorumluluğunu üstlendi fakat istifa etmeyeceğini dile getirdi.

Kathimerini gazetesi ise "Aşağılayıcı yenilgi" başlıkı haberinde "Bu yenilgi Yunan futbolu tarihinde bir kara sayfa olarak geçecektir." ifadelerine yer verdi.

Diğer spor gazetelerinde ise "Yunanistan milli takımının şimdiye kadarki en utanç verici yenilgisi" ve "Kesinlikle Ranieri'nin suçu var ama amatör Faroe Adaları'nı yenmek için teknik direktöre bile gerek yok" yorumları yer aldı.

F GRUBU PUAN DURUMU

TAKIMLAR     O    G    B    M    A    Y    AV P

Romanya 4    3    1    0    6    1    5    10

Kuzey İrlanda     4    3    0    1    6    3    3    9

Macaristan     4    2    1    1    4    3    1    7

Finlandiya     4    1    1    2    4    5    -1    4

Faroe Adaları     4    1    0    3    2    6    -4    3

Yunanistan     4    0    1    3    1    5    -4    1

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri