Faizsiz yollarla ev ve araba sahibi yapıyor

Eminevim Eminotomotiv Konya Şube Müdürlüğü, geleneksel olarak düzenlediği Geleneksel Kahvaltı Günlerinin bir yenisi dün gerçekleştirdi.

Eminevim Eminotomotiv Konya Şube Müdürlüğü, geleneksel olarak düzenlediği Geleneksel Kahvaltı Günleri’nin bir yenisi dün gerçekleştirdi. Kule Sini’de düzenlenen kahvaltılı toplantıya Konya Şube Müdürü Sadık Sağol, şirket yetkilileri ve müşteriler katıldı. Programda konuşan Konya Şube Müdürü Sadık Sağol, “Firmamız kahvaltı günleri ile her ay kaydolan müşteriler ile bu ay teslimatlarını almış müşterilerini bir araya getirerek, aslında ne kadar büyük bir aile olduğunu bu ile üyelerinin birbirlerine yardım ederek faize ve vade farkına bulaşmadan yatırımlarını nasıl gerçekleştirdiğini, maddi olduğu kadar birbirlerine ve vesile olanlara nasıl hayır dualarda bulunduklarını göstermeleri açısından bu tür organizasyonlara önem vermektedir. 1991 yılında kurulan ve sektöründe öncü kuruluş olan firmamız, yılda Türkiye genelinde 70 bin kişiyi, Konya’da ise bin 700 aileyi sahibi yapmıştır. Sadece Eylül ayında 57 aile bizlere inanarak hizmet kervanımıza katılmıştır. Ocak ayından bu güne kadar 150 aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Konya Şubemiz sadece Eylül ayında 11 aileye teslimat yaparak güven ve umutları pekiştirmiştir” dedi.

Programa katılan müşteriler arasında ev veya arabasını alanlar da konuştu. Bunlardan birisi olan Mevlüt Bayram, zamanında ikinci el bisikleti 6 taksitle aldığı günler yaşadığını ifade etti. 48 yaşından sonra Eminevim Eminotomotiv sayesinde ev ve araba sahibi olduğunu anlatan Bayram, “Eşimle birlikte hayalimiz olan bahçeli yazlık bir evimizi de aldık. Bizleri ev sahibi yapan bu kuruluşa teşekkür ediyorum” dedi. Yine eve yazılarak kısa zamanda kendisine ev çıkan müşterilerden Abdülkadir Yavuz, herkesin böyle bir işe girmesini tavsiye ettiğini ve ev sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu anlattı. 19 yıllık polis memuru olduğunu aktaran Yavuz, daha önceden kirada oturduğunu ve böyle bir şeye girip girmemekte başta çok tereddüt ettiğini belirtti.

MUSTAFA AKÇA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri