Fahri’ye af çıktı

Ankaraspor maçından sonra kadro dışı bırakılan Fahri Tatan 33 gün sonra affedildi. Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan temsilcimizde Tatanda takımla birlikte çalışmalara başladı

Konyaspor’da, Fahri Tatan’a af çıktı.  Tecrübeli futbolcu 33 gün sonra yeniden takıma döndü. Sezon başında, 2 milyon 400 bin liraya yakın bir ücretle Beşiktaş’tan transfer edilen Fahri Taçtan, ligin ilk yarısında istenilen performansı gösteremeyerek tepki çekmişti. Tecrübeli futbolcu, Ankaraspor ile deplasmanda oynanan 189. hafta maçının ardından, hafta içerisinde teknik adamların verdiği rapor doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmıştı. PAF takımıyla antrenmanlara çıkan Fahri Tatan için yöneticiler, “Fahri’den verim alamayacağımızı Ankaraspor maçında bir kez daha gördük” şeklinde açıklama yapmışlardı. Fahri ise kendisini savunarak, “elimden geleni yapıyorum. Bir ben değil, takım olarak kötü oynuyoruz” demişti. Konyaspor yönetim kurulunun önceki gün yapılan toplantısında, kulübün menfaatleri de göz önüne alınarak Fahri Tatan’ın affedilmesi kararlaştırıldı. Fahri dün takımla birlikte idmana çıktı.

TRABZON MESAİSİ BAŞLADI
Öte yandan yeşil-beyazlılarda Galatasaray maçı unutuldu ve gözler, cumartesi günü deplasmanda şampiyon adayı Trabzonspor ile oynanacak maça çevrildi. Yeşil-beyazlılar da bu karşılaşmanın hazırlıkları, ara verilmeden önceki gün yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Antrenmana Eren Şen ve sakatlıkları bulunan Serhat Akyüz ile Caner Altın katılmazken, Almanya’dan dönen Erdal Kılıçaslan, uzun bir aradan sonra ilk kez antrenmana çıktı ve takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Hafif sakatlıkları bulunan Cihan Haspolatlı, Bülent Bölükbaşı, Zafer Demir ve Celalettin Koçak takımdan ayrı yürüyüş yaparken, Galatasaray maçında ilk 11’de sahaya çıkan oyuncularımız koşu çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.
Yeşil-beyazlılar da dün yapılan haftanın ikinci antrenmanına Erdal ile birlikte, uzun süre sonra affedilen Fahri Tatan’da çıktı. Tekniğe dayalı biri çalışma yapan Kartallar, bugün de teknik-taktik, yarın ise sabah taktik çalışması yapacaklar. Konyaspor’da, Trabzon yolculuğu ise, Ankara üzerinden  Perşembe günü başlayacak.. Öğle yemeğinden sonra Başkent’e gidecek olan kafile, oradan da akşam saat 18.00 uçağıyla Trabzon’a uçacak. Kartallar Zorlu otelde kampa girecekler ve hazırlıkları Cuma günü ter idmanıyla tamamlayacaklar. Konyaspor PAF takımı ise, Perşembe akşamı karayoluyla Trabzon’a hareket edecek ve Sandal otelde konaklayacak.
Konyaspor’da, Trabzon maçının planları puan üzerine yapılıyor. Caner, Eren, Koray ve Serhat Akyüz ve Erdal dışında diğer futbolcuların forma giyebilecekleri bildirildi. Bilindiği gibi Denizli maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Serhat Akın, cezasını tamamladığı için bu hafta Trabzon maçında ilk 11’de sahaya çıkacak. Öte yandan, Trabzon deplasmanı masraflarını Ticaret Odası yönetim kurulunun karşılayacağı bildirildi. Konyaspor başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, “Konyaspor, şehrin desteğiyle hak ettiği yere gelecektir. Bunun için her kesimin el ele vererek birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekir. Ticaret Odamız bize bu konuda destek vermeye devam ediyor. Kendileri takımımızın hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçının deplasman masraflarını üstlendiler ve desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini belirttiler. Yönetim Kurulumuz adına KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez’e ve yönetimine katkılarından ve bu örnek davranışlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri