Facebook tuşuna sahip ilk Nokia: Asha 205

Nokia ile Facebook, Nokia Asha 205’lerde bulunan atanmış özel Facebook tuşunu tanıtarak bir yeniliğe imza attı.

Nokia ile Facebook, Nokia Asha 205'lerde bulunan atanmış özel Facebook tuşunu tanıtarak bir yeniliğe imza attı.

Nokia Asha 205, popüler Facebook özelliklerine tek tuşla, en hızlı biçimde ulaşmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış özel bir Facebook tuşu içeriyor.

EN İYİ FACEBOOK DENEYİMİ

Facebook Gelişme, Katılım ve Mobil Bölümünün Başkanı Javier Olivan, "Tüm dünyada insanlar arkadaşlarıyla bağlantı kurup içerik paylaşmak için Facebook Mobil'i kullanıyor. Biz de mümkün olduğunca çok insana en iyi Facebook deneyimini sunmaya çalışıyoruz ve Nokia'yla kurduğumuz işbirliği, kullanıcıları arkadaşlarıyla sürekli bağlantılı tutan zengin bir Facebook deneyimi yaşatma stratejimizi mükemmelen karşılıyor" dedi.

Nokia Mobil Telefonlar Başkan Vekili Timo Toikkanen ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Küresel çapta genç kullanıcılar, sosyalleşmek, bağlantıyı koparmamak ve yeni arkadaşlıklar kurmak için gittikçe artan oranlarda Facebook'u kullanmaya başladı. Nokia Asha 205'in piyasaya çıkması bu gittikçe çoğalan talebi karşılıyor ve kullanıcılara hareket halindeyken bile bağlantıyı koparmama imkanı veriyor. Nokia Asha cihazları kullanan çoğu kişinin son derece sosyal olduğunu görüyoruz ve bu Facebook tuşunu kullanıma sunarak, kullanıcılara daha iyi deneyimler yaşatabildiğimiz için, Facebook'la kurduğumuz bu işbirliğinden ötürü gururluyuz."

Yeni Nokia Asha 205, Every Phone uygulamasıyla kullanıcıların kolayca Facebook'a erişmesini ve onun en gözde özelliklerinden biri olan mesajlaşmayı kullanmasını sağlıyor. Every Phone için Facebook'taki mesajlaşma özelliğini kullananlar artık:

-Hemen sohbete başlayabilmek için, hangi arkadaşlarının çevrimiçi olduğunu görebiliyor.

-Hızlıca mesajlaşmaya ve grup sohbetine başlayabiliyor.

-Her nerede olurlarsa olsunlar, ne tür cihaz kullanıyorlarsa kullansınlar tanıdıkları daha fazla insana ulaşabiliyor.

Nokia Asha 205 kullanıcıları ayrıca, fotoğraf paylaşmak ve arkadaşlarıyla durum güncellemek gibi diğer Facebook özelliklerine de rahatça erişebiliyor ve böylece bir tuş dokunuşuyla yakınlarıyla bağlantıyı hiç koparmıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri