Eylül’ün son kampanyası Çelik’ten!

Eylül ayı, Nissan Çelik’te sıfır araç alacaklar için yeni bir kampanya başlattı

Eylül ayı, Nissan Çelik’te sıfır araç alacaklar için bereketli bir ay oldu! Farklı modellerde geçerli çeşitli birçok kampanyayla yeni bir Nissan sahibi olmak isteyenleri mutlu eden haber, Çelik Motorlu Araçlar bünyesinde Konyalılarla buluştu. Eylül ayının son kampanyasıyla gündeme gelen Nissan Çelik, bireysel ve ticari kredi kartlarına faizsiz yad a düşük faizli kredi imkanına ek, nakit alım destekleriyle de müşterilerinin yeni araç sahibi olmaları noktasında desteğini gösterdi. Nissan Çelik Satış Müdürü Ali Atar, eylül ayı için geçerli kampanyalardan bahsetti.

HERKES BİR NİSSAN SAHİBİ OLSUN DİYE!

Banka kredilerinden çok daha uygun fiyatlı kredi teklifleriyle Nissan ayrıcalığına ‘Çelik’ farkını da ekleyen müşteriler, ödeme noktasında da büyük kolaylık yaşıyor. Ticari ve bireysel olmak üzere 2 farklı alanda da kampanya yapan Nissan Çelik’in farklı modellerdeki bireysel kredi kartı ile olan ödemelerine yönelik sunduğu avantajları, Nissan Çelik Satış Müdürü Ali Atar şöyle aktardı: “Yeni Nissan Juke modelimizde 100 bin TL nakit alım indirimi ve 300 bin TL 12 ay yüzde sıfır faiz imkânı sunuldu. Nissan X-Trail modelimiz ise 2 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla sizlerle! Herkesin hayali olan Yeni Nissan Qashqai de 200 bin TL’ye varan nakit alım indirimi ve 120 bin TL, 12 ay vadeli yüzde 0 faiz kredi imkanıyla kaçırılmayacak bir fırsatın öncüsü oldu. Banka kredilerinin altında değişken faiz oranlarıyla müşterilerimizin bir Nissan sahibi olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”

TİCARİ KARTLARDA GEÇERLİ 500 BİNE VARAN KREDİ İMKANI

Aynı zamanda ticari kredi kartlarına yönelik kaçırılmayacak fırsatları da Çelik Motorlu Araçlar bünyesinde sunduklarını ifade eden Atar, Juke, Qashqai ve X-Trail modellerinde ve eylül ayına kadar geçerli kampanyadan bahsetti. Atar, “Juke’larda 200 bin TL nakit alım indirimi ve 300 bin TL, 12 ay vadeli yüzde 0 faiz oranıyla sunuldu. Yeni bir Juke sahibi olmak isteyenler çok şanslı! Juke, Qashqai ve X-Trail modellerinde yine ticari kredilerde geçerli 500 bin TL 6 ay vadeli yüzde 0 faiz oranı mevcut. Ayrıca Qashqai modellerde kredi kampanyasına ek 100 bin TL nakit alım desteği de bizden hediye. Qashqai’nin 2 milyon TL’nin altındaki modellerinde ise 120 bin TL 12 ay vadeli yüzde 0 faiz fırsatı sizlerle! Eylül ayı sonuna kadar geçerli kampanyamızdan yararlanmak için bizleri arayabilir; Ankara Yolu üzerindeki showroomumuza uğrayabilirsiniz.” şeklinde konuştu. Atar, ayrıca ikinci el araçlarla da değerinde takas imkanı olduğunu anımsattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri