Expo 2016 Antalya Heyeti Kanada'da Çalışmalarını Anlattı

EXPO 2016 Antalya heyeti, Kanada’nın Niagara Falls şehrinde bulunan Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) kongresine katıldı.

EXPO 2016 Antalya heyeti, Kanada’nın Niagara Falls şehrinde bulunan Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) kongresine katıldı. Antalya Valisi ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Sebahattin Öztürk başkanlığındaki heyet, Shinya Wada başkanlığındaki AIPH Pazarlama Komitesi'ne ilerleme raporu sundu ve komite üyelerinden büyük ilgi gördü.

Antalya’da 2016 yılında düzenlenecek Dünya Botanik Sergisi alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren heyet, çalışmaların planlandığı şekilde devam ettiğini ve EXPO tarihine geçecek bir sergi için hazırlık yapıldığını belirtti. AIPH yöneticileri de Türkiye’de ilk defa düzenlenecek EXPO’nun kendilerini de heyecanlandırdığını ifade etti. Vali Öztürk ise AIPH Başkanı Vic Krahn ve diğer yöneticilerine, EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayığın bir fotoğrafını hediye etti.

Heyette Türkiye'nin Toronto Başkonsolosu Ali Rıza Güney, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği Uyum Daire Başkanı Özkan Köylübay, EXPO 2016 Antalya Danışmanı Necil Nedimoğlu, EXPO 2016 Antalya Ajansı Dış İlişkiler Direktörlüğü uzmanları Gamze Fırat ve Gül Üçyürek ile THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna yer aldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri