Exit 3 puan

Son 5 haftadır maç kazanamayan Konyaspor yarın sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

İttifak Holding Konyaspor sezonun 10. hafta maçında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Konyaspor-Kayserispor maçında Sarper Barış Saka düdük çalacak. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Gökhan Barcın ve Murat Ergin Gözütok olacak.

Ligde, en son galibiyetini Altay karşısında 3-1’lik skorla alan Konyaspor, daha sonra çıktığı 5 maçta 3 puan alamadı. Son 5 haftada kaybettiği 11 puanla zirveden uzaklaşan yeşil-beyazlılar Kayserispor maçıyla yeniden çıkış yakalamak istiyor.

İttifak Holding Konyaspor'un bu maç öncesi14 puanı bulunuyor. Teknik direktör İlhan Palut ile sezona iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar, ligdeki ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta 1-0'lık skorla Galatasaray'dan aldı.

İttifak Holding Konyaspor'un bu karşılaşma öncesi tek hedefi kazanarak yeni bir yenilmezlik serisi yakalamak.

Yukatel Kayserispor'un ise 11 puanı bulunuyor. Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor'un Lig'de 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunuyor. Kayseri ekibi 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Son hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 6 - 3 kaybeden Yukatel Kayserispor, bu maçı kazanarak moral bulmak istiyor.

LİGDE 29. RANDEVU

Konyaspor ile Kayserispor bugünkü maçla birlikte ligde 29. kez karşılaşacaklar. Bugüne kadar oynanan 28 maçta Konyaspor 10 kez kazanırken, Kayserispor 7 kez kazandı. 11 maç ise berabere sonuçlandı.

Bu maçlarda Kayserispor 25 gol atarken Konyaspor ise 32 gol attı. İki takım arasında en farklı galibiyetler 3-0'lık sonuç oldu. Her iki takımın da birbirine karşı 3-0'lık galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 4 maçta gol sesi çıkmadı.

KONYASPOR EVİNDE ÜSTÜN

Konyaspor-Kayserispor ile Konya’da 14 kez karşılaştı. Bu maçlarda 7 kez Konyaspor kazanırken 2 kez Kayserispor kazandı. İki takım arasındaki 5 maç da berabere bitti. Konyaspor sahasında 15 gol atarken, Kayserispor ise 6 gol attı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri