Evinde, İşyerinde, Tatilde Ve Her Yerden Emlak Ve İlan Reklam Vergisi Borç Sorma Ve Ödeyebilme İmkânı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak teknolojik gelişmeleri takip ettiklerini ve her türlü teknolojik cihazları alarak hizmete sunduklarını sonuç itibari ile öncü...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak teknolojik gelişmeleri takip ettiklerini ve her türlü teknolojik cihazları alarak hizmete sunduklarını sonuç itibari ile öncü ve işlemleri kolaylaştırıcı bir belediye hizmeti sunduklarını söyledi.

Her nerede olurlarsa olsunlar ister ise yurt dışında olsunlar...

Melikgazi Belediyesi olarak Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi Mükelleflerin her nerede olurlarsa olsunlar borç sorgulama, öğrenme ve ödeme gerçekleştirebildiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, vergi mükelleflerinin bir dokunuş ile telefondan, e-belediye sistemi ile bilgisayardan ve cep telefonu ile SMS ile işlemlerini gerçekleştirebileceklerini kaydetti.

t-belediye , e-belediye, sms - belediye sistemleri

Vergi Mükellef numarası telefon, internet ve SMS mesajı ile Melikgazi ilçe sınırları içerisinde bulunan taşınmazları ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşarak borç ödeyebileceklerini, ödeme sonunda makbuzunuzu yazdırabileceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç “Mükellefler evlerinde, işyerlerinde, tatilde ve hatta yurt dışında olsunlar her türlü şahsi bilgilerine ulaşabilirler. T-Belediye ile (0352) 252 14 00 - 207 17 24 numaralarını arayarak, e-belediye sistemi ile internet üzerinden veya cep telefonlarından 0 532 750 0 750 telefona SMS mesajı göndererek borçlarını öğrenebilir ve ödeyebilirler. Bu kamu hizmetlerinde hizmet verdiğiniz vatandaşa olan hizmet kalitesinin, vatandaşa verilen değerin ve hizmetteki sunum seviyenizin bir ifadesidir. Çünkü çağımız bilgisayar, teknoloji ve hatta fiber-optik çağıdır. Yani bireyler artık bizzat kurum ve kuruluşlara giderek işlerini takip etmek yerine, zaman kaybetmek yerine 7 gün 24 saat kurumun hizmetinden yararlanabilecektir. Melikgazi Belediyesi 24 saat hizmet veren bir kurumdur” dedi

7 gün 24 saat hizmet veren bir kurumuz

Melikgazi Belediyesinin WEB sayfası adresinden veya 0.532.750 0 750 telefona SMS mesajı göndererek hizmet alabileceklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, vatandaşı belediyeye değil, belediye hizmetini vatandaşa götürdüklerini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri