Evim Konya Fuarı sektörü canlandıracak

Evim Konya Fuarı, gayrimenkul sektörünü canlandırmaya hazırlanıyor. Evim Konya Gayrimenkul Fuarı basın tanıtım toplantısı Tatlıses Restoran’da gerçekleşti

Konya Müteahhitler Birliği Üyeleri Gayrimenkul sektöründen 15 firmayla özel projeler, daire, ofis, mağaza, villa gibi birçok gayrimenkul alanında fuara özel fırsat ve kampanyalar ile Almanya'ya ve Hollanda'ya çıkarma yaparak sektörü canlandırmak için hazırlanıyor. Yurtdışında yaşayan Türklerle, Türk gayrimenkul firmalarını buluşturacak Evim Konya Fuarı için çalışmalar başladı. Konya Müteahhitler Birliği Derneği (KOMÜT) önderliğinde 26 Ocak Cumartesi Günü Almanya Köln'de, 28 Ocak Pazartesi Hollanda Amsterdam kentinde düzenlenecek olan Evim Konya Fuarı'na katılım giderek artıyor. Fuarda özel fırsat ve imkanlarla yer alacaklarını belirten Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Şaban Topal, "OMÜT olarak bir anlamda Konya'yı Avrupa'ya taşıyacağız" dedi. Başkan TOPAL, "Türkiye'de bir ev sahibi olmayı hayal eden gurbetçilerimizin ayaklarına kadar giderek, istedikleri özellikle evi en uygun şartlarda almaları sağlanacak" dedi.

ÖNEMLI ÇIKIŞ NOKTASI

KOMÜT, stantta hem Türk gayrimenkul sektörünü anlatacak hem de KOMÜT üyesi firmaların projelerini, 3 milyondan fazla Türk'ün yaşadığı Almanya'ya ve 2 milyona yakın Hollanda'da yaşayan Türk vatandaşlarına ve komşu ülkelere tanıtacak. Başkan Topal, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Evim Konya Gayrimenkul Fuarı, inşaat sektörümüz için önemli bir çıkış noktası sağlayacak. İnşaat ve gayrimenkul sektörü, yeni satış imkanları çok da uzakta değil Avrupa'daki Türkiye'de bulacak. Dövizdeki dalgalanmalardan etkilenmeyen gurbetçilerimiz de, birikimlerini en iyi şekilde bu sektörde değerlendirme ve daha da kazançlı çıkma şansına sahip olacak. Evim Konya Fuarı, bununla birlikte başta Almanya ve Hollanda'da olmak üzere tüm Avrupa'da yaşayan yabancıların Türkiye'de bir gayrimenkul yatırımı yaparak, yatırımcı Türk vatandaşı olmaları için de ciddi bir fırsat.”

SEKTÖR TEMSİLCİLERİNDEN DESTEK

Konya Müteahhitler Birliği Öncülüğünde, Evim Konya Gayrimenkul Fuarı sektörün önde gelen kurumları ve derneklerinden de tam not aldı. İnşaat Mühendisleri Konfederasyonu da fuara destek verdi. 2 Farklı Ülkede Almaya Köln'de ve Amsterdam’da birer gün arayla katılımcı markalar projelerini sunarak satış yapma ve ödeme avantajlarını anlatma imkanı bulacak. Gayrimenkul firmaları, bankalar ve değerleme uzmanlarının yer aldığı fuarda birçok şehirden farklı gelir grubuna hitap eden projeler tanıtılacak.

HAKAN ARMUTCU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri