Evde internet denince akla gelen firma zam kararını duyurdu! En ucuz internet paketi 600 lira olacak

Türkiye'de evde internet kullanan milyonlarca abone var. Son olarak evde internet paketlerine uygulanacak zam ise pes dedirtti. Edinilen bilgilere göre en ucuz paket 600 lira olacak.

Evde internet günümüz dünyasında büyük bir ihtiyaç olarak ön plana çıkıyor. Teknoloji alt yapısı nedeniyle evde internet kullanımı son yıllarda arttı. Türkiye'de evde internet denince akla gelen Türk Telekom firması paket fiyatlarına zam kararı aldı. Söz konusu zam tüm internet paketlerini kapsayacak.

ZAMLI TARİFEYİ GÖREN İNTERNET BAĞLATMAKTAN VAZGEÇER!

Türk Telekom, 1 Ekim itibarıyla geçerli olacak yeni tarife fiyatlarını yayınlarken, fiyatları gören kullanıcılar sosyal medyada "Bu fiyatlar internet aboneliğini iptal ettirir" tepkisi verdi. Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre bireysel ve kurumsal internet ücretlerine 200 liraya kadar zam gelecek. En ucuz paket 600 liradan başlayacak.

TAAHHÜT VERENLER ZAMDAN ETKİLENECEK Mİ?

Türk Telekom öte yandan gerçekleştirilen zam, taahhüdü bulunan abonelikleri kapsamayacak. Türk Telekom, abonelerine 24 aya varan taahhüt imkanı sunarken, bu süreç içerisinde fiyatların değiştirilmeyeceğinin garantisini veriyor. Taahhüt kampanyaları kapsamında bu fiyatların bir nebze aşağı inmesi bekleniyor. Türk Telekom'un evde internet kampanyaları dönem dönem değişkenlik gösterebiliyor.

TÜRK TELEKOM'UN ZAMLI TARİFESİ ŞU ŞEKİLDE OLACAK:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri