Evde hasta yıkama hizmeti veriyorlar

Konya’da evde hasta yıkama işini yapan Mismesh Firması; hemşire gözetiminde, sertifikalı ve deneyimli personelle hizmet veriyor.

Mismesh Firması Sahibi Hasan Ali Kılıç sağlık hizmeti sektöründe hasta yıkıma işini Konya’da yaptıklarını belirterek, “ Evde yatan hastaların yıkanması noktasında çeşitli hizmetler veriliyor, ancak bu hizmetlerin birçoğunun sağlık açısından uygun olmayan, tam anlamıyla yıkama sayılamayacak, zahmetli bir şekilde uygulandığını belirtmek isterim. Biz yatalak hasta, yaşlı ve engellilerin yataklarından kaldırılmadan sıcak su ile son derece konforlu ve hijyen banyo almalarını ve vücut bakımlarını yapacak hizmeti sağlamayı amaçlıyoruz. Hasta yıkama hizmetinde çığır açan yöntem ile hastayı yatağından kaldırmadan sıcak su ile yıkanmaları yatmaktan mütevellit oluşan yaralarının da ozonun hücre yenileyici ve hijyenlik sağlayıcı özelliği sayesinde çok çabuk iyileşmesini ve tekrar olmamasını sağlayacaktır. Otomatik olarak vücut ısısına uygun şekilde sıcaklık ayarlı ozonlu suyun yaraları kapatma ve bakterileri önleyip yok etme gibi özellikleri bulunmaktadır. Bu şekilde hastamızı rahatsız etmeden, kadın ve erkek hastalarımız için ayrı oluşturulmuş sağlıkçılardan kurulu ekibimizle hastayı yıkayıp, bakımını yapıyoruz” dedi.

Hasan Ali Kılıç verdikleri hizmetler hakkında şu bilgileri verdi: “Ülkemizde icat edilmiş ve Türk bir firma tarafından patentlerinin alınmasıyla üretime geçilmiş olan Ozonlu Su İle Hasta Yıkama Makinesi,  Ozonlu Ayak Kurutma Makinesi ve Ozonlu Halı Süpürgesi ile yatalak hasta, yaşlı ve engellilerin yataklarından kaldırılmadan ozonlu sıcak su ile konforlu ve sağlıklı bir şekilde vücut bakımları ve kişisel temizlik hizmetlerini yapıyoruz. Neden ozonlu su dersiniz? Ozon Gazı ortamdaki hava kirliliği ve kötü kokuları yok etmesi sayesinde insanlara ferahlık, zindelik hissi verir. Daha iyi düşünmelerini ve yaptıkları işe daha iyi uyumlu olmalarını sağlar. Ozon Gazı mantar, kaşıntı ve benzeri hastalıkları kısa sürede yok eder.  Enfeksiyona neden olan mikroorganizmalarla savaşan vücut savunma hücrelerini alarma geçirerek savaşma kapasitelerini yükseltir. Böylece hastada meydana gelmiş olan yatak yaralarının iyileşmesine yardımcı olur. Ozon klordan 3125 kat daha dezenfektan etkiye sahiptir.  Evde kullanılan şebeke sularının ozonla temas ederek cihazdan geçmesi durumunda antibakteriyel saf su elde edilir. Sürekli yatan hastaların deri hassasiyeti çok yüksek ve ciltte de su kaybı olduğu için, elde edilen bu saf su ile yıkanması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Firma olarak Hasta Yıkama, Tırnak Kesimi, Saç Sakal Tıraşı, Genital Bölge Temizliği ve Hasta Odası Temizliğinin yanı sıra; anlaşmalı olduğumuz sağlık kabinleri ile birlikte Gebe muayene, Evde Doğum, Kulak Delme, Hızma Takma, Kulak Yıkama, Kanda ve İdrarda Gebelik Testi, Kan Grubu Öğrenme, Enjeksiyon, Pansuman, Serum Takma, Dikiş Alma-Atma, Tansiyon, Şeker Ölçümleri ve Sonda Takma – Alma gibi Evde Sağlık Hizmetlerini sabah saat 08 ile 23 arasında verebiliyoruz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri