Etik, Travel Turkey İzmir’i Teknolojiyle Buluşturacak

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, 5–9 Aralık 2013 arasında ziyaretçilere açık olacak.

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, 5–9 Aralık 2013 arasında ziyaretçilere açık olacak. Yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir'de biraraya getirecek olan organizasyonda, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar (ETİK) tarafından Türk turizm sektöründeki yenilikler ve gelişmelerin ele alınacağı bir panel de düzenlenecek. "4. Türkiye Turizmi Değerlendirmesi ve Beklentileri Turizm Zirvesi" panelinde, teknolojik anlamda da bir ilke imza atılarak elektronik oylama anlamına gelen "keypad" sistemi kullanılacak.

Panele katılanların her birine verilecek keypadler sayesinde barkovizyona katılımcılara görüşlerini yansıtma imkanı sunulacağını söyleyen ETİK Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, interaktif ortamda sağlanan bu sistemle fuarın teknolojiyle bütünleşeceğini ifade etti. İşler, ilk defa kullanılacak sistemle ilgili şunları söyledi: “Turizm hakkında güncel konuları tartışabilmek, katılımcılarla aramızdaki iletişimi güçlendirebilmek için keypad sistemini, böylesine önem arz eden bir turizm fuarında hayata geçirdik. Katılımcılar, analitik ve istatistiksel olarak kendilerine tanınan süre içerisinde turizmin güncel konuları hakkında çözüm önerilerini, tercihlerini keypad aracılığıyla ekrana yansıtabilecek. Uygulama ilk kez tarafımızdan, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda uygulanacaktır. Tüm sektör temsilcilerini ve sektörün paydaşlarını, görüşlerini bizlerle paylaşmak üzere panelimize bekliyoruz.”

Sektörün seçkin isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı panel, 5 Aralık 2013 Perşembe günü, İzmir Uluslararası Fuar Alanı l/B nolu holde yapılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtımlar Genel Müdürü İrfan Önal, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Meetting Point IQ Yönetim Kurulu Başkanı Yadel Oskan, Jolly Tour Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı, Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ve Diana Travel Genel Müdürü Burak Tonbul, panele konuşmacı olarak katılacak. Panelde, "Türkiye 2013’ü Nasıl Geçirdi, Yeni Dönem Türkiye’nin Turizmdeki Hedefleri, Türkiye ve Ege Bölgesi’nin Turizm Rotasında Yaşanabilecek Değişiklikler" gibi başlıklar ele alınacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri