Estetik şehir

Saadet Büyükşehir Adayı Mustafa Özkafa, belediyeciliğin sadece alt ve üst geçit yapmaktan ibaret olmadığını vurgulayarak, Konyanın 100 yılını planlayarak halkın karşısına çıktıklarını söyledi

SAADETLİ ADAYLAR YAYGIN BASIN TEMSİLCİLERİYLE

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, partisinin il başkanı ve merkez ilçe belediye başkan adayları, Konya'da görev yapan yaygın basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Özkafa, belediyecilik tecrübelerinin olduğunu ve 15 yıl süren belediyecilik dönemlerinde Konya'ya önemli hizmetler kazandırdıklarını ifade etti.
BELEDİYECİLİK ALT VE ÜST GEÇİT YAPMAK DEĞİL
Özkafa, şimdi ise Konya'nın 100 yılını planlamak için halkın karşısına çıktıklarını dile getirerek, şunları kaydetti: ''Yeni dönemde de Konya'ya en büyük hizmetleri yapmaya talibiz. Estetik bir şehir kuracağız. Belediyecilik sadece alt ve üst geçit yapmaktan ibaret değil. Biz halkımızın ayağına kadar giderek mesajımızı iletiyoruz. Bundan sonra karar halkımızın.''
15 BİN İŞ YERİ, 120 BİN EV ZİYARETİ
Saadet Partisi Konya İl Başkanı Veli Tolu ise seçim çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başladıklarını belirterek,''Seçim çalışmaları kapsamında çok sayıda kurum, iş yeri ve ev ziyaretlerinde bulunuyoruz. 15 bin iş yeri, 120 binin üzerinde ev ziyareti gerçekleştirdik Olağanüstü şeyler olmazsa seçimlerde çok başarılı sonuçlar alacağız'' dedi.

Alt geçit yapmak yetmiyor

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, belediyeciliğin sadece alt ve üst geçit yapmaktan ibaret olmadığını söyledi

Özkafa, Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman ve İl Başkanı Veli Tolu ile Konya'da görev yapan ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle, bir restoranda bir araya geldi. 
Belediyecilik tecrübelerinin olduğunu ve 15 yıl süren belediyecilik dönemlerinde Konya'ya önemli hizmetler kazandırdıklarını ifade eden Özkafa, 15 yıllık süre içinde kentin alt yapı hizmetlerini tamamladıklarını, belediyenin kaynaklarını kullanırken büyük bir titizlik gösterdiklerini söyledi. 
Özkafa, şimdi ise Konya'nın 100 yılını planlamak için halkın karşısına çıktıklarını dile getirerek, şunları kaydetti: 
''15 yıllık görev dönemimizde her türlü ulaşım hizmetleri, gökdelenler, geniş yollar, şehir merkezindeki düzenlemeler gibi önemli hizmetler yaptık. Yeni dönemde de Konya'ya en büyük hizmetleri yapmaya talibiz. Estetik bir şehir kuracağız. Belediyecilik sadece alt ve üst geçit yapmaktan ibaret değil. Biz halkımızın ayağına kadar giderek mesajımızı iletiyoruz. Bundan sonra karar halkımızın.'' 
Saadet Partisi Konya İl Başkanı Veli Tolu ise seçimlere kısa bir süre kaldığını anımsatarak, bu sürenin huzur içerisinde, polemiğe girilmeden ve herhangi bir olumsuz tartışma ortamı oluşmadan tamamlanmasının en büyük dilekleri olduğunu kaydetti. 
Seçim çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başladıklarını belirten Tolu,''Seçim çalışmaları kapsamında çok sayıda kurum, iş yeri ve ev ziyaretlerinde bulunuyoruz. 15 bin iş yeri, 120 binin üzerinde ev ziyareti gerçekleştirdik Olağanüstü şeyler olmazsa seçimlerde çok başarılı sonuçlar alacağız'' diye konuştu.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri