Estetik Internatıonal’dan Kadınlar Günü’ne Özel Açıklamalar

Estetik cerrahi ve medikal uygulamalar konusunda faaliyet gösteren Estetik International Sağlık Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel açıklamalarda bulundu.Estetik cerrahi ve medikal uygulamalar k...

Estetik cerrahi ve medikal uygulamalar konusunda faaliyet gösteren Estetik International Sağlık Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel açıklamalarda bulundu.

Estetik cerrahi ve medikal uygulamalar konusunda faaliyet gösteren Estetik International Sağlık Grubu’nun 150 kişilik kadrosunun yüzde 70’ini kadınlar oluşturuyor. Kadın dostu şirket, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şu açıklamalarda bulundu:

"4 ilde, 6 farklı klinikte estetik cerrahi, medikal uygulamalar ve güzellik konularında hizmet veriyoruz. Kadın istihdamının yüzde 30’larda seyrettiği ülkemizde, iş arkadaşlarımızın çoğunluğunun kadın olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Çünkü kadına değer veriyor olmak, kadın erkek eşitliğini önemsiyor olmak, bizi çağdaş bir grup şirketi yapıyor. Yönetim kadromuzun çoğunluğunu da yine kadınlar oluşturuyor. Kadının, iş hayatının hangi aşamasında olursa olsun, büyüme fırsatları sunduğu da bir gerçek. Bu sebeple kurum olarak, kadın dostu bir sağlık grubu olmaktan, son derece mutlu ve gururluyuz."

’İYİ HİSSET KENDİNİ’

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm Mart ayı boyunca cazip fırsatlar sunduklarını duyuran kurum açıklamalarına şu şekilde devam etti: "En fazla talep edilen botoks, dolgu ve lazer epilasyon uygulamalarında gerçekleştirdiğimiz avantajlar var. ’İyi hisset kendini’ mottomuzdan yola çıkarak, Mart ayı boyunca tüm kadınlar kendilerini iyi hissedecekler ve bu ayrıcalıktan faydalanabilecekler. Ülkemizde kadının hak ettiği değeri bir an evvel kazanmasını ve daha çok istihdamla, erkeklerle eşit fırsatları yakalamalarını temenni ediyoruz. Kadınlarımıza aile ve iş yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk diliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri