ESOL sınavında Merve Eğitimbaşarısı

Dünya çapında uluslararası bir niteliğe sahip olan Cambridge ESOL sınavları sonuçları açıklandı

Dünya çapında uluslararası bir niteliğe sahip olan Cambridge ESOL sınavları sonuçları açıklandı.  Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu, Cambridge ESOL sınavlarındaki başarılarını, dil alanındaki üstünlüklerini devam ettirdi
Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merve- Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu , Cambridge ESOL sınavlarındaki başarılarını, dil alanındaki üstünlüklerini devam ettirdi.  7 yıldan beri Mersin merkezli yapılan ESOL (English forSpeakers of OtherLanguages) sınavlarında Konya  ve ilçeleri bazında Merve Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu 85 öğrenciyle 1. oldu.  Sınavlar sonucunda 42 öğrenci Starters,17 öğrenci Movers, 16 öğrenci Ket, 10 öğrenci Flyers sınavlarında başarılı olarak belge kazanma hakkını elde ettiler.
Merve Mehmet Özdemir İlköğretim Okul Müdürü Ömer Faruk Orhan, "Dört ayrı aşamadan oluşan bu sınavlarda konuşma, dinleme, okuma, yazma seviyeleri British Side sınav merkezi tarafından uygulanan uluslararası sınavlarla ölçülüyor. Bu sınavların uluslararası geçerliliği söz konusu. Dil eğitiminin dünya standartlarında olduğunu belgeleyen en önemli sınavlar arasındadır.Okulumuz bu yıl da ESOL sınavlarında bu başarı ile İngilizce eğitim ve öğretiminde ne kadar başarılı  olduğumuzu  göstermektedir Bilindiği gibi, Cambridge ESOL sertifikası dünyaca tanınan nitelikli ve yüksek prestije sahip, eğitim kurumlarında ve iş dünyasında İngilizce dil yeterliğini etkin ve güvenilir şekilde ölçme garantisidir. ESOL sertifikasına sahip olan öğrenciler yurt  dışında ve yurt içindeki bazı üniversitelerde TOFEL sınavlarına girmeden dil hazırlık eğitiminden muaf olarak eğitimlerine devam edebilmekteler.  ESOL sınavlarında başarılı olan bu öğrencilerimizi  tebrik ediyor başarılarının devamını  diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri