Esnaflar, adaylara durgunluktan yakındı

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman dün Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ile Hizmet-İş Sendikası Konya Şubesine ziyaret gerçe
 Hizmet-İş Sendikasındaki ziyaretin ardından seçim turuna esnaf gezisiyle devam eden başkan adayları, sobacılar ve demirciler esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Ziyaretlerde esnaflar, ekonomik sıkıntılardan şikâyet etti ve Saadet Partili başkan adaylarının dördünü 30 Mart sabahı belediye başkanı olarak görmek istediklerini ifade etti.
“BİLLBOARD BELEDİYECİLİĞİNE DEĞİL, HİZMETE OY VERİN”
Saadet Partisi Meram teşkilatı dün seçim bürosu açılışlarına bir yenisini daha ekledi. Abdülaziz Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını dün çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştiren Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman açılışın hayırlı olmasını diledi.
Programda konuşan Mustafa Özkafa, Türkiye’nin güçlü bir devlet olduğunu, ancak idiari hatalar nedeniyle bir takım sıkıntılar yaşandığını belirtti. Özkafa, “Halkımız bu sıkıntıları hak etmiyor. Biz Saadet Partisi olarak, halka dayalı iyi bir yönetimin olması halinde pek çok derdimizin ortadan kalkacağını biliyoruz” dedi.
Şimdiye kadar 15 bine yakın esnafı ziyaret ettiklerini ve bütün resmi kurumları ziyaret ettiklerini belirten Özkafa, bu ziyaretlerde, her seferinde bir ekonomik durgunluktan yakınıldığını ifade etti
Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman da, “Biz seçim gezilerimizde şunları yapacağız bunları yapacağız değil, bir sürü hayırlı hizmetler gerçekleştirdik diyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sağlık ocaklarını, spor tesislerini ve birçok sosyal tesisi biz yaptık daha iyilerini yapmak için geliyoruz” dedi.
Tecrübeye, ahenge, iyi niyete, samimiyete ve verimli hizmete oy verilmesi gerektiğini vurgulayan Yalman, “Aksesuara değil reklama değil billboard belediyeciliğine değil israf etmeye değil çarçur etmeye değil acemiliğe değil hizmete oy verin” diye konuştu.
SULEYMANŞAH MAHALLESİ ADAYLARI AĞIRLADI
Öte yandan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman dün Süleymanşah Mahallesi’nde vatandaşla buluştu.
Yoğun katılımın olduğu vatandaşla kaynaşma toplantısında konuşan Yalman, “Rutin belediyecilik hizmetlerin dışına çıkarak bir yol açtık. Bir çığır açtık. İlkleri biz yaptık” dedi.
Yalman, Meram’da cazibe merkezleri oluşturacaklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkan Özkafa, iki dönem Karatay ve bir dönem Büyükşehir belediyesi başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları anlatarak “asfalt şantiyeleri, tatlı sular, sağlık ocakları hastaneler ve daha birçok hizmetler gerçekleştirildi.29 Mart seçimlerinin arifesinde 15 yıllık tecrübemizle desteğinizi istiyoruz” dedi.
“İSTİŞAREYLE HAREKET EDECEĞİZ”
Abdülaziz ve Büyükaymanas mahallerinde dün ev sohbeti gerçekleştiren Lütfi Yalman vatandaşın bütün gezdikleri yerlerde kendilerine gösterdiği teveccühten memnun olduklarını belirtti. Mahallelerde, dar sokakların olduğunu ve bunun belediyecilik açısından ciddi problem teşkil ettiğini ifade eden Yalman, bunlar ciddi problemler ancak çözülemez sorunlar değildir” dedi. Belediyecilik hizmetlerinde istişarenin önemine dikkat çeken Yalman, “Dikkatle ve istişareye dayalı hızlı kararlar vererek, çabuk adımlar atılmalı. Ancak bu hizmetleri gerçekleştirirken tüyü bitmedik yetimin hakkını gözeterek hassasiyetle davranmak gerekir” değerlendirmesini yaptı.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri