Eskrimde şampiyona mesaisi

Eskrim Federasyonu 2014 yılı faaliyet programı dahilindebulunan Yıldız Gençler Türkiye Şampiyonası 24-25 Mayıs tarihlerinde Konya’da yapılacak.

Eskrim Federasyonu 2014 yılı faaliyet programı dahilindebulunan Yıldız Gençler Türkiye Şampiyonası 24-25 Mayıs tarihlerinde Konya’da yapılacak. Şampiyonaya epe branşında 33 Konyalı sporcu katılacak. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Eskrim İl Temsilcisi Yusuf Barsbuğa şampiyona ile ilgili hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti.Barsbuğa, “Yıldız Gençler Türkiye Şampiyonası Konya’da yapılacak. Konya eskrimi için önemli bir organizasyon. Eskrimcilerimiz ulusal ve uluslar arası arenada birçok başarıya imza attı. Bu şampiyonada da sporcularımızdan başarı beklentimiz yüksek.Çalışmalarımız sadece bu şampiyona için değil  her türlü organizasyon ve şampiyona için sürüyor. 100. Yıl Spor Salonu içerisinde bulunan Eskrim salonunda şampiyonalara hazırlanıyoruz. Yaz sezonunun başladığı şu günlerde de eskrim sporuna ilgi duyan çocuklarımızı gençlerimizi bu sporu yapmaya bekliyoruz” diye konuştu.

EMEKLİ SÜT’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Eskrim antrenörü ve il temsilcisi Yusuf Barsbuğa Yıldız Gençler Türkiye Şampiyonası öncesinde Emekli Süt firmasının kendilerine destekte bulunarak spor malzemesi yardımı yaptığını ifade etti.Barsbuğa desteğe ihtiyaçları olduklarının altını çizerek spor malzemesi desteği veren Emekli Süt’e ve yetkili Salim Baz’a teşekkür etti.Barsbuğa, “ Tüm amatör sporların olduğu gibi bizim branşımızın da desteğe ihtiyacı var. Konya’yı ulusal ve uluslar arası arenada en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu anlamda bizlere spor malzemesi desteği veren Emekli Süt’e ve Salim Baz beye kendim ve sporcularım adına teşekkür ediyorum. Kendileri örnek bir davranış sergileyerek Konya’nın başarısı için ter döken gençlere destek olmuşlardır” diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri