Eskrimde minikler ve büyükler yarışacak

Eskrim İl Temsilciliğinin 2012 Yılı faaliyet programı dahilinde bulunan minikler ve büyükler eskrim il birinciliği bugün yapılacak

 100. Yıl Spor Salonu içerisinde bulunan Eskrim Salonunda yapılacak müsabakalar saat 10.00’da başlayacak. Eskrim Federasyonu İl Temsilcisi Yusuf Barsbuğa tüm eskrim severleri müsabakaları izlemeye davet etti. Barsbuğa, “ Konya Türkiye eskriminde her zaman söz sahibi olmuştur. Kendi imkanlarımızla mücadele etmemize rağmen birçok sporcumuzu ulusal ve uluslar arası dereceler elde etmiştir. Eskrim branşı olarak başarılı sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Yapacağımız organizasyon ile minikler ve büyükler kategorisindeki sporcularımız performansları görme imkanı bulacak. Söz konusu şampiyonaya minikler kategorisinde bay-bayan yaklaşık 15 sporcu, büyüklerde ise bay-bayan yaklaşık 50 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Yarışmalarımız epe branşında yapılacak olup ilk olarak büyük sporcularımızın maçları yapılacak. Bu organizasyondaki amacımız sporcularımızın performanslarını görmesi ve önümüzdeki şampiyonalara hazırlığıdır” diye konuştu.
ESKRİM SEVERLERİ BEKLİYORUZ
Eskrim Federasyonu Konya İl temsilcisi Yusuf Barsbuğa eskrim branşına meraklı gençleri beklediklerini ifade etti. Barsbuğa yapılan çalışmalarda kesinlikle ücret alınmayacağının altını çizdi. Yusuf Barsbuğa, “ Çalışmalarımız Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri devam ediyor. 11.00-14.00 saatleri arasında yıldız kategorisindeki sporcularımız çalışmalarını yapıyor. 14.00-16.00 saatleri arasında ise minik sporcularımız antrenmanlarını sürdürüyor. Çalışmalarımıza katılmak isteyen çocuklarımızı eskrim salonuna bekliyoruz. Çalışmalarımıza katılan sporcularımızdan hiçbir ücret talep etmiyoruz” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri