Eskrimciler, Kemal Coşkunöz Satellite Kılıç Turnuvası’nda Buluşuyor

Türkiye Eskrim Federasyonu 2014 faaliyet programında yer alan Kemal Coşkunöz Satellite Kılıç Turnuvası, Coşkunöz Holding katkılarıyla 11-12 Ekim tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek.Bursa Nilüfer Spor Salonu'nda yapılacak olan turnuvaya,...

Türkiye Eskrim Federasyonu 2014 faaliyet programında yer alan Kemal Coşkunöz Satellite Kılıç Turnuvası, Coşkunöz Holding katkılarıyla 11-12 Ekim tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek.

Bursa Nilüfer Spor Salonu'nda yapılacak olan turnuvaya, aralarında Azerbaycan, İngiltere, İrlanda, Singapur, Amerika, Ukrayna, Venezüella, Virgin adaları, Irak ve Gürcistan’ın da bulunduğu 11 ülkeden 59 sporcu katılım gösteriyor. 11 Ekim Cumartesi günü başlayacak ve iki gün sürecek olan turnuvanın ilk gününde, Erkek Kılıç müsabakaları yapılacak. Erkek Kılıç müsabakalarında 33 sporcu rakipleriyle karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın ikinci günündeyse 26 bayan eskrimci Kılıç müsabakalarında finale çıkmak için yarışacak.

Bursa’da düzenlenecek olan Kemal Coşkunöz Satellite Kılıç Turnuvasını değerlendiren Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, organizasyon hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, turnuvaya destek veren Coşkunöz Holding’e, teşekkür etti. Bilgin, turnuvaya katılacak olan sporculara da başarılar dilediğini söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri