Eskişehirspor tam kadro hazırlanıyor

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Bursaspor maçına eksiksiz hazırlandıklarını belirterek, "Yeşil-beyazlı takım karşısında kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.
Atatürk Stadı'nda yaptığı basın toplantısında konuşan Erdal Şahbaz, Bursaspor maçında sakat veya eksik oyuncularının olmadığını belirterek, ''Bursaspor maçının hazırlıkları bugün başlıyor. Bu önemli mücadelede sakat veya cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Bu maçı kazanarak kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Son 12 haftada sadece bir yenilgimiz vardı. Galatasaray maçını bir iş kazası olarak nitelendiriyorum. Gerekli açıklamaları teknik heyet ve futbolcularımız yaptı. Maçın ilk yarısında Eskişehirspor, Eskişehirspor gibi oynamadığı için bu sonuçla karşı karşıya kaldık. Eskişehirspor ikinci yarı silkinip kendine geldiğinde dirençli futbolu ve gol atma isteği sonucunda iki gol buldu. Biz her zaman yeneceğiz diyemeyiz. Yenileceğimiz maçlarda olacak" diye konuştu.
Gelecek sezon için transfer çalışmaları yapmaya devam ettiklerini kaydeden Şahbaz, "Özellikle İspanya liginde izlediğimiz oyuncular var. Bu oyuncuları izlemeye devam ederek bu oyuncuların sezon başında transferlerini hazır duruma getirmeye çalışacağız'' şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri