Eskişehirspor maçı zor olur

Ahmet Baydar: Eskişehirspor maçını kazanarak kötü gidişimize dur diyeceğimize inanıyoruz.Bu konuda teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Eskişehirspor maçında taraftarımız yanımızda olsun

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına dün yeniden başladı. Dün saat 15.00'de toplanan yeşil-beyazlı futbolcularla antrenman öncesi bir toplantı yapıldı. Daha sonra hafif bir ısınma turundan sonra teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Yeşil-beyazlılar, bugün de yapacakları tek çalışma ile Eskişehir maçı hazırlıklarını sürdürecekler.

Torku Konyaspor'da Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, temsilcimizin 3 haftadır devam eden puan kayıplarına iç sahada oynanacak Eskişehirspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak son vereceğine ve yeni bir çıkış yakalayacağına inandığını söyledi.

YENİDEN ÇIKIŞ ZAMANI

Ligde oynanan son 3 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlikle birlikte bir düşüş sürecine giren takımımız adına milli maçlar nedeniyle verilen aranın iyi geldiğine işaret eden  Ahmet Baydar, “Kendimizi yeniden toparlama fırsatı bulduk. Aynı zamanda zorlu maçlar serisinde zaman zaman yaşanan sakatlıklardan dolayı da sıkıntılı olan oyuncularımızın iyileşmeleri adına gerekli sürede oluştu. Hafta sonu Kasımpaşa ile lig ayarında bir de hazırlık maçı oynadık. Her şey bizim adımıza şimdilik iyi gidiyor. Eskişehirspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanacağız. Amacımız 3 maçtır devam eden puan kayıplarına sahamızda ve seyircimizin önünde oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak dur demek ve yeni bir çıkış yakalamak. Bu konuda teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Eskişehirspor maçından alınacak galibiyet, ilk yarının kalan haftalarında yolumuza daha sağlam ve emin adımlarla devam etmemize de katkı sağlayacak” diye konuştu.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Rakibimiz konumu itibariyle bizimle oynayacağı karşılaşmaya ölüm-kalım maçı gözüyle bakıyor. Bu maçta seyirci olarak kendilerine ayrılan yeri dolduracaklar. Takımımız bu dönemin son Pazar maçına çıkacak. Gün ve saat itibariyle taraftarlarımızın ilgi göstermesi anlamında sıkıntı yaşanmayacak bir maç olacak. Kendilerinin Pazar günü Eskişehirspor ile oynayacağımız mücadelede de tribünleri doldurarak takımımızı yalnız bırakmayacaklarına ve itici güç olarak verecekleri destekle alınacak galibiyette pay sahibi olacaklarına inancımız tam” şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri