Eskişehirspor: Ertuğrul Sağlam Görevinin Başında

Eskişehirspor Kulüp Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmediğini, görevinin başında olduğunu belirterek, "Bu konuda çıkan haberler yalandır." dedi.Telefonla ulaştığımız Sezer, teknik direktör Ertuğrul...

Eskişehirspor Kulüp Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmediğini, görevinin başında olduğunu belirterek, "Bu konuda çıkan haberler yalandır." dedi.

Telefonla ulaştığımız Sezer, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa ettiği yönünde sosyal medyada yer alan haberleri yalanladı. Sezer, tecrübeli hoca Sağlam'ın görevinin başında olduğunu, bu konuda bir sıkıntının olmadığını kaydetti. Söz konusu haberler karşısında şaşkına döndüklerini belirten Sezer, şunları söyledi:

"Ben bu konu karşısında şaşırdım. Kim yazmış ve neden yazmış. Oysa ben sabahleyin yine ulusal bir ajansa yaptığım açıklamada, takımla ilgili bilgi verdim. Ertuğrul Sağlam hocamızın da görevi başında olduğunu söyledim. Bu tür haberler asılsız. Çünkü hocamız görevinin ve takımının başında. İstifa ettiği sözü yalan, böyle bir olay yok."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri