Eskişehir’de Bonzai Ve Esrardan 4 Genç Hastanelik Oldu

Eskişehir’de bonzai ve esrar maddesi içtikten sonra rahatsızlanan 4 genç hastanelik oldu. İçtikleri uyuşturucudan dolayı hayati tehlikeleri olduğundan 2 gencin ifadeleri alınamadı. İki genç hakkında ise işlem yapıldı.İlk olay Ömerağa...

Eskişehir’de bonzai ve esrar maddesi içtikten sonra rahatsızlanan 4 genç hastanelik oldu. İçtikleri uyuşturucudan dolayı hayati tehlikeleri olduğundan 2 gencin ifadeleri alınamadı. İki genç hakkında ise işlem yapıldı.

İlk olay Ömerağa Mahallesi’nde gece saat 02.00 sularında meydana geldi. 19 yaşındaki S.G., gece uyuşturucu madde içti. S.G., rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.G.’nin hayati tehlikesi olduğundan ifadesi alınamadı.

İkinci olay ise Şeker Mahallesi'ndeki boş bir evde meydana geldi. 19 yaşındaki G.T. isimli genç, söz konusu mahalledeki boş bir evde bonzai maddesi içti. Ardından rahatsızlanan G.T. 112 Acil sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Tedavi edilen gencin durumunun iyi olduğu belirtildi. Üçüncü olayda Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. 24 yaşındaki M.A. evde bulunduğu sırada midesi aşırı derece de bulanınca babası tarafından hastaneye götürüldü. M.A.’ya yapılan muayenesinde uyuşturucu kullandığı yönünde doktor raporu verildi. M.A. ise söz konusu uyuşturucuyu Kuyubaşı Mahallesi olarak bilinen bölgeden tanımadığı bir kişiden esrar aldığını ve bunu içtikten sonra rahatsızlandığını kaydettiği ifade edildi. Kırmızı Toprak Mahallesi’nde meydana gelen 4. olayda ise 19 yaşındaki F.S. adlı genç, aniden rahatsızlandı. F.S., ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Bilinci kapalı olduğu için serviste ifadesi alınamayan gencin cüzdanından ise 1.5 gram eroin maddesi bulundu.

Bu arada, polisin denetimleri sırasında, Zafer Mahallesi’nde Ö.Y. adlı kişinin üzerinden esrar maddesi çıktı. Şahıs esrar maddesini tanımadığı bir kişiden 50 lira karşılığında aldığını belirtirken, uyuşturucu maddeye polis tarafından el kondu. Kırmızı Toprak Mahallesi’ndeki bir başka olayda ise 20 yaşındaki S.A.S.’nin üzerinde tütünle karışık esrar maddesi bulundu. S.A.S., 7 yıldır uyuşturucu kullandığını, söz konusu esrarı da tanımadığı bir kişiden 20 TL karşılığında aldığını beyan etti.

Polis, 6 olayla ilgili soruşturma başlatırken, söz konusu kişiler hakkında, ‘kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak” suçundan işlem yaptı. Hazırlanan evraklar savcılığa gönderildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri